Известие

Collapse
No announcement yet.

Стържене от пред в ляво при пълен десен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Горе на амортесьора как е? На втулка ли е или на лагер? Не съм гледал как е там ма мисля, че лагер трябва да има.
    Щом окачването има горен и долен носач лагер на макферсона липсва има едно гумено тампонче но не ти е от него проблема те по принцип са доста здрави.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
      Щом окачването има горен и долен носач лагер на макферсона липсва има едно гумено тампонче но не ти е от него проблема те по принцип са доста здрави.
      Мхм... е те това не се бях замислял. Ма понеже с другите момчета дето ми помагаха за окачването разсъждавахме и някой каза за лагера и аз не се замислих изобщо.

Карето не може да е. То щрака. А тук все едно стърже желязо в пластмаса... некъв такъв звук. Трябва да я двигна и за завъртя колелото на място да видя дали ще го има. Ама сега тука вали страшно и няма как... не ми се мокри.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Мхм... е те това не се бях замислял. Ма понеже с другите момчета дето ми помагаха за окачването разсъждавахме и някой каза за лагера и аз не се замислих изобщо.

Карето не може да е. То щрака. А тук все едно стърже желязо в пластмаса... некъв такъв звук. Трябва да я двигна и за завъртя колелото на място да видя дали ще го има. Ама сега тука вали страшно и няма как... не ми се мокри.
        При мене при вдигнато колело в въздуха не се чуваше нищо-явно се освобождава малко разстояние и се чудех рейката ли е ,каре ли е,но при свалена гума веднага ми се наби на очи тежеста на баланса,не бързай и утре е ден-може да не вали а до тогава
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
          При мене при вдигнато колело в въздуха не се чуваше нищо-явно се освобождава малко разстояние и се чудех рейката ли е ,каре ли е,но при свалена гума веднага ми се наби на очи тежеста на баланса,не бързай и утре е ден-може да не вали а до тогава
          Разбирам, но при мен не лъсва нищо. Джантата е черна от вътре и няма нищо дернато. Ще я огледам пак де.

Comment

ако внимателно се загледаш най вероятно ще установиш че ти опира гумата в колонката, която държи кората под калника и бронята. Не ти опира нито в носача нито баланс на джантата.
            Last edited by fiore; d.m.y г., 20:13.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
              ако внимателно се загледаш най вероятно ще установиш че ти опира гумата в колонката, която държи кората под калника и бронята. Не ти опира нито в носача нито баланс на джантата.
              Не опира там. Гледахме я. Тръгвах на пред с пълен десен, другите двама гледат коелелото. И казват, че има поне 6, 7 мм разтояание от гумата до подкланика. А колонките ми са здрави, прави, подкалника е хванат за тях здраво. с 205/55/16 съм... не може да опира там. А и не се и вижда да опира.

Comment

Working...
              X